Saya upload gambar bogel awak

Al kisah di zaman dulu kala, terdapat seekor katak dan
kacang tanah yg bersahabat baik...



 
 
 
 
 
 
                                  prog: ( paint,photoshop element 7.0,photoscape)



p/s : mereka marah kalau saya upload gambar mereka di blog.
saya mintak maaf incik kacang, saya upload gmbar bogel awak. *sarcasm





44 comments:

rizputra7 said...

haha lawak2..

rAhaYu_MAzlaN said...

ngat ape yg bogel....ahkz...

oReNd3ViL'89 said...

hahahahaha! dh pandai edit ea
lawak dowh XD

ieQa sWetLuv said...

kalo x bogelkan kacang tu camne nak makan nnty..huahuahua

sue said...

pedas...ade yg terase? hee

HAZWAN17 said...

hahaha....laen kali jangan lupe pkai kulit ye en kacang

chah~ said...

haha.. sape marah..?? hahaha

zack zukhairi said...

@Hazwan : Betul tu! Dengar tu "CIK KACANG", lain kali kene la pakai senonoh-sononoh skit.

aku zaty said...

hahaha! lawak tol laa..=))

z i e s y a said...

bgus..bagus

z i e s y a said...

bgus..bagus

udacun said...

ntah pepe la

YuSeNzE - KniGhT said...

gud222... pengisian tersirat di sebalik yg tersurat...

Zureen Yusoff said...

ahak33..comel22..

abg, pedulikan lah mereka2 tue sume.. jeles la tue.. nway ren sokong abg ! huhuh

np ren nak post kat chatbox, dia ckp kena banned ek ?

touyakaruma said...

muahhahahaha jangan bogelkan bahaya

Zureen Yusoff said...

xblh jugak.. byk kali ren try.. entah sape la yg banned nie..

sok ren cube ag..huhuh

Zureen Yusoff said...

huk33.. its okeyh.. nnti rin cube sok. kalo xleyh, ada something wrong somewhere la tue..

.:fifi:. said...

hakhakhak..
macam ad something yg xkne la ngn entry nie..
semacam bersangkut paut dgn n3 seblumnya!haha
ops!

panas~
mendalm..

Emora Valeria said...

waa...ade mkne nie..ko mkin pndai edit oh!aq suka!

bintunk ungu said...

nudity is a charm~
porn is an art!
ahahha
XD

pikaka said...

bagus tol ko nie.
hak2.
ak yg blaja edit2 2 sem yg lpas pn xrajen cm ko.
ko hebat.hak2

Aus said...

ahaha..
ko buat komik la..
aku nk bace setiap hari..
asek gelak je..
awet nude cmni..
ahaha..

farra8979 said...

comel... ingat pe la td...

Hang TuARC said...

lawak gle...menatang ape laaa ko wat ni zack hahaha

btw, sains menunjukkan bukan katak yg panggil hujan =)

Ijan said...

so sweet!!~

enyheartsdiamond said...

semestinya bukan saya :)

noharanutdya said...

kewl

nand nasyari said...

sumpa lawak..lalalala~ ;D

nur azlina shaeran said...

mengong sungguh katun ni

Ismail Noh said...

Aku faham walaupun mungkin tak sama dengan pandangan engkau.

FiqaSaleh said...

ade maskud tersirat ni.. hahahha.. anyways...lawakkkk hehehhe.. LOL

jannah said...

tersirat n menyirat maksudnyer ni..hahha..len kali pakai bju bio penuh2..jgn sekerat2 aje ye incik kacang..;p

liyana mohamad said...

salam...erk, apa maksud kartun kat atas tu...?? saya xfhm sgt...
Btw, mesti ada mksud yg tersirat..saya cuma nk tahu saja..
ehehehe

Anonymous said...

liyana: maksud tersirat incik zack tu suh 'orang-orang' yang baca nie, len kali pakai baju tu bia la pakai yang tutup terus kan senang, org pun tak mengata, kalau sekerat2 tu paham2 la ye..huhu..

nurse @n!$ said...

nice one..sungguh tersirat :)

AiNiey Bariyyah said...

makan dalam nyer isi tersirat..

Wana De'Amor said...

kahkahkah...suka!!!!

Muhammad Nur Hidayat said...

best a cite ni walaupun pendek

Nur Hidayat said...

best a cite ni, walaupun cite pendek, tapi sy suke!!

Anonymous said...

Почему регистрация не работает ?

FariDdA AshiKen BinTi Meor ShahaRiM said...

copy pic ni ye.. tenqiu

syira_syahirah said...

like3!!!

... Wafa Awla ... said...

hihi :) akhirnya kacang dah tak lupa kulit :)

Syakir Rahman said...

aku baca komen2 kat sni, ramai yg x fham isi disebalik entri ni...ahahaha...

Related Posts with Thumbnails