Mari menanam azam


 
 

Masuk tahun baru, masing-masing sibok tanam azam...
itu dan ini...

tanam la...teruskan menanam...


subur ke tak, belakang kira! hakhak.

30 comments:

Aidi-Safuan said...

hehehehehe...good luck berazam!

xyncaholic said...

harap2 subur la azam tu..hakhak..

zack zukhairi said...

@xyncaholic : hakhak. tu la.. harap2 subur la azam aku tahun ni. kuang3x!

oReNdeViL'89 said...

hrp2 azam bukan taik2 ayam ea XD

Shaz Naz said...

selamat bertani semua..hee...wah, tak sabar masuk thn baru sbb tak sabar jumpe masa depan! yeay

HAZWAN17 said...

lepas tanam azam jangan lupa siram dengan baja skali

M O N I C A said...

HAPPY NEW YEAR..

moga azam tercapai ye..:)

enyheartsdiamond said...

azam saya=takmau jd kekasih gelap ~

enyheartsdiamond said...

azam saya=takmau jd kekasih gelap ~

boleh x?haha

enyheartsdiamond said...

azam saya=takmau jd kekasih gelap ~

boleh x?haha

Biela Jailani said...

Betul la turh letak macam tu.
apa lagi tarik orang suruh click.

xyncaholic said...

bila dah rasa cam hangat-hangat taik ayam jer,
amik taik yg tengah hangat tu buat baja..
nescaya akan subur balik azam tu..
hakhak..

Azalina M.Salleh said...

gigih menanam... sampai hjung tahun tak tumbuh2 ... hehehe
salam ziarah

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

tnm kne tumbOh. =p

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

tu biasa la menanam azam...buat..um
hampeh..

aku zaty said...

huhu..
azam baru eyh..
azam lame xdpt buat lorm?=p
happy new year!=)

ini q i L L said...

tanam je lebih, baje nth ke mane. hehe...

bintunk ungu said...

weyhh... huahuaaa~~~~ mai aku tolong jagakan pohon2 azam ko

Aienz said...

yeah....
slamat tahun baru~~~

SaRaH NoRDiN said...

ahakzzzz...kamu nyer entry mmg mendalam maksudnyaa..huhuhuhuh ...

tu la azam tanam jerk tp x subur2 pong pokok tu..entah la..

ms.RinaFreaks said...

tanam tapi berbuah ok gak

zack zukhairi said...

@ kepada korang yg nampak 'maksud' sebenar yg aku cuba sampaikan, bagus! korang lulus ujian mental.

'AQILAH said...

belum berazam lagi..huuu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tanam banyak2.. at the end jgn smpai tak tertebus plak azam tuu.. ehe~

my[s]ara said...

haha. betol2x. tp thn nie aku tak da lah azam mana pown, sama cam thn lepas. hehe

syahidah said...

azam aku thn 2010 nk ada bf.....wahhhh t'makbul plak....

syahidah said...

azam aku thn 2010 nk ada bf.....wahhhh t'makbul plak....

kurosagi said...

azam ak nak collect RM1000 dlm tabung...huhu~ da termakbul pon...kene up lagi nih!

liza said...

good moral..nak score result sem ni..hehe

... Wafa Awla ... said...

huhu, betol jugak , tak tau la subur ke tak azam tu

Related Posts with Thumbnails