Black & White photo contest

"OMG, ang join blog contest? heck!, this is not zukhairi at all !"
hakhak.

Why so serious bro?

Memang kalau stakat contest "Sila teka brapa umor anak akak dalam gambar ni?", tak pon "Cuba teka apa nama jiran akak?", confirm aku tak join.. Tapi sbab contest ni kene dengan tema blog aku yang itam putih, so aku cam...

"eh,nak join ah."

Okay,pada sesapa yg interested nk participate, here's the link.




And this is mine. Yup,it's me. Oleh sebab itam putih, so aku cam pose ala2 emo/gothic gitu. wakaka. Sorry. i know i look like a retard in the picture. hakhak! 
Well,biar muke x ensem xpe. Ati mesti mau suci dan murni.



p/s : oleh sebab contest ni owner die lelaki, so possibility nk menang menghampiri zero/mustahil. zack, sile buang janggut anda. hakhak.


updated : 
Owner ni rupanya perempuan. (sila rujuk comments di bawah). wah! ini chance baik meh! wakaka.


37 comments:

FiFFyMaFiA (",) said...

blog aku kaler neon2 mcm thn baru cina. xlayak join kot. wakaka

zack zukhairi said...

@FiFFy : ala fy..blasah je! hakhak. join arr. Suke-suke je.

intan payung said...

aikk.. u join jugak contest ni ye..? hehe pic u lg lawa dr pic i la.. jeless! hehehe

:)

butterflyana said...

yeah janggut itu sila buang.

zack zukhairi said...

@intan payung : mana ada lawa. ensem je! wakaka. *kidding.

@yana: owh tidak...ini janggut carik makan ni. haha

Linda Roos said...

Chup! do we have to post our Black and White photo on our blog if nak masuk this contest? reply soon...cos i ponn nak masokkk!!
heeh
=)

p/s:good luck;)

zack zukhairi said...

@Linda roos : yup! definately. u boleh baca rules die dekat link i bagi tu. gud luck. :)

~AmyLiana8886~ said...

hensem seh..hehe

Ezzan Yusop said...

bukan lelaki lar....aiyak! manyak olang slh sgka wo...

nama saya Shaidatul Ezzan hah amik tu siap bagi nama penuh. Tolak markah ni sbb kata bro. hahahah. kidding! ;p

zack zukhairi said...

@Ezzan : OMG! tu dia! owner suda mari. hakhak. sorry girl. i thought u're a guy. sebab nama skali baca macam EZLAN YUSUF. hakhak.

Deqna A.J said...

bro,x sangke u join gak.

gudluck~!

(bley thn gak pict die.tergode seyh)

chah~ said...

hoho.. smart oo gmba nih..

gud luck!!..

;)

miss leya said...

ferh..selepas diriku melihat gambar yang dipertandingkan oleh kamu saya sudah tahu saya tiada peluang untuk menang...(cehs,ayat teramat skema)..=P

~@k1 is @utuMn!~ said...

wahh!!
thx dtg blog aki...
abs la aki kalah..
u macho sgt mst aki tersingkir!
ahhahha

aku zaty said...

to aki~
btol2! zaty pown abes kalah tros cmnie.. hee~

pick kamo mmg macho! hee~ thankz dtg blog td..=p gudluck okies!=p

에마 said...

hehehe. mbik gmba kt jepun ker?
:P

zack zukhairi said...

macho ke? hakhak! adakah ini satu pujian ataupon perlian? ;p

@에마 : tak, gambar ni amik kat new zealand couple years ago.

Fatin Aliyya said...

pewit.macho kot.;p

melur said...

smart lor.. :D

Liyanaa. said...

Memang kalau stakat contest "Sila teka brapa umor anak akak dalam gambar ni?", tak pon "Cuba teka apa nama jiran akak?", confirm aku tak join.

*kecewa, baru nak suruh teka umur i, i bagi hadiah sebuah padang bola sepak T________________T

HEMY said...

salam kunjung..hehehe..ko bro kan minah tu ye..kikiki

goodluck..cam model remaja sudah. aku pn nak msuk gak la

mOlliE said...

sebok nak join gak..tapi tatau la nak letak gamba ape..:p

zack zukhairi said...

@HEMY : hakhak. kes salah paham la bro.

@Kak Molie : bubuh gambar kawen arr.

Independent Queen said...

good luck to u man~! I pun dah join juge =)

pikaka said...

peh!tu dia~
hak2

enyheartsdiamond said...

hensem apa :P

Wanny said...

hahaaha hensem pa !

cik bunbun said...

ow no! jangan buang itu janggut oke. hakhakkk! aii loikkk. nguehh

inilah jadinyer bile incik zack belum update. hahahaha

FiqaSaleh said...

cool... so menang tak? :D

Nour Eyza said...

sila jangan buang janggut anda..
kerana janggut anda membuatkan anda lebih macho..
sila gelak..
sebab ini fakta bukan auta..
*pandangan dari kaca mata wanita*

Anonymous said...

btol ckp nour eza...
lgpown kan myimpan janggut itu adelah sunah nabi....

**nad said...

wa kene ikot gak la content ni kot..sbb wa punya blog pun black n white..huhu

suria said...

junggut tu yg wat market tinggi tu..biaq pi je janggut tu..tp jgn simpan smpi jd mcm osama pulak..hakhakhak.. ;)

LadyComot said...

hahak baru terbaca ni.. but ari tu ada jumpa kat forum gak masa awal2 taun pasal contest seumpama ni.. boleh menang canon 7d tak silapnya.. tp dh tutup kot

laviossa niesa said...

memang terbaik lah blog nie derr ! :D


http://laviossa-niesa.blogspot.com/

... Wafa Awla ... said...

hahaha :p

Fz27 said...

ang menang ka dak. contest ni

Related Posts with Thumbnails