Kisah cinderella versi 2010


 
 
 

Mendengarkan kata-kata sahabatnya itu, Cinderella pon x jadi pergi.


Sekian.


p/s : Adakalanya, hidup ni tak adil.



41 comments:

kk said...

erk.apakah.haha..

mana best hidup sentiasa adil.
hehehe

oReNd3ViL'89 said...

erkkkk! kesiannya.xde hepi ending langsung.cit! haha

touyakaruma said...

Hahaha best betul laa ending dia . SIYES !

~ narissa ~ said...

~ haih..ha'ah la..apa kah..??

HAZWAN17 said...

tikus tu jeles sb x dpt g majlis ut skali kot.......haha
kawan ap mcm tu..talam dua muka...

zack zukhairi said...

@All readers, IMHO, ini la realiti zaman moden ari ni. :)

ocha said...

xsgka ending gtu..hehe..=D

well..btull..hidup ini xselalunye indah...=)

kutojimedo said...

betul..
hidup ini kadang2 memang tak adil..
tapi, kita kena adapt la dgn ketidakadilan tuh.

ambek benda yang negative yg menimpa2 kita kt dunia ni sebagai bender yang nak mengajar kita...

hukhukhuk..
panjang la plak komen.hihihi

ini q i L L said...

cinderella tu nak pegi majlis tu je...

'AQILAH said...

ya...itu la hidup :)

zaza said...

wow!! so interesting punyer ending..bgus2...jln cite yg bukan khayalan tp realiti...

aku zaty said...

haha! biase la to.. realiti...

M O N I C A said...

mcm tu saja ke ending dia??hehehehe..

yip..kdg2 hidup ni memang x adil..:)

z i e s y a said...

yeah!

zack zukhairi said...

@ to all readers, lumrah idop ni mmg cmni kan? actually, aku nk buat smpai abis citer ni. tapi bukan senang weyh. seksa woo nk edit! hakhak.suke plak aku tgk tikus2 tu. comel tapi kejam.

l0veyd0veyd00 said...

Hahaha...ske2 je mematikan imaginasi suma wanita...

eju said...

bunuh je tikus 3 ekor tu. baru cinderella versi 2010 nmpak brutal sket. =D

udacun said...

menci2..tikus tu menci betol la...

fathiahRAIHANA said...

ah kejam gler tikus tu
pijak bwu taw

Fatin Aliyya said...

haha kesian tikus tak besalah pn.subjek nyer psl cinderella.hehe.

tetibe aku teringt ctr sindarela tv3 pnh tayang dolo.haha, mmg btl kdg2 idop x adil.yg hebt, yg kaya, yg hensem, cntk di atas n dpt klbhn tetapi da rest...erm...:)

renung2kn n slmt beramal.:)

bintunk ungu said...

nape aku ta gelak lsg?
*sigh*

Eiqa said...

tikusss kuang aja !! da la makan sampah !! cinderella versi 2010 patut dah ganas, xla asek kene buli, ngan tikus pon jadi, hmm

oh etty~ said...

haha.jhtnye tikus.tk sokong lgsg kwn.
tp bez2 ;D

chah~ said...

haha.. zmn sekarang dah xde dah cam dulu2.. hoho..

tp kan.. Cerita Cinderella adalah satu bukti bahawa sepasang KASUT boleh merubah hidup kamu.. hahhahaha..

http://aisyahrosli.blogspot.com/2009/12/ubah-hidup-dengan-sepasang-kasut-heh_02.html

Puan Hafidamolisa Binti Ngah said...

sian kat sinderela tu..
realiti sekarang...baik cakap yang betul2 dari jadik hipokrit..:)
tapi sinderela tu cun ape..

p/s: tikus merah yang telinge hijau tu macam tikus mainan kat umah akak ni..hehehe...:p

ilah said...

haha ader2 je la..

:) hdp xslalu indah..

Aini said...

ohh apakah??

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

erkkk??

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

mengirap darah dengan ending cite ni...haha

tpi kreatif

enyheartsdiamond said...

hakhahahahha :)

^ ZuMaWaMBa ^ said...

ahahahahhh!!
d(^_^)b

Mashii said...

memang hidup ini penuh dgn ketidakadilan...arrrrrrrrrrrrrrrrrrghhh..

nand nasyari said...

xbaek ouh, ko merosakkan fantasi aku..hak3 :P

Ismail Noh said...

Setuju dengan dikau, terimalah realiti. Ini bukan fairytale.

ainnur najihah said...

citer simple..tapi kalu org berfikir dalam mesej tuh huu..realiti kehidupan...

ranshinichi22 said...

cian cinderella tue..hee

FiqaSaleh said...

hahahahha..part "bajet cun.. "hahhaha lawakk...

w@^^y said...

kalo betul ad tikus2 tu..aku kasi cubit2 geram sgt sbb comel..trbaik...hehe

za said...

eh..
ingt kn cte pnjg..
bkobar2 nk bce..
huhuhu :)

... Wafa Awla ... said...

kemudian, cinderella berang dan membunuh tikus2 yang bajet comey tu !

moon said...

Agak2 free, usha my blog yek. U inspired me!

Related Posts with Thumbnails