Horoskop 2010 Dijamin Tepat 100%

Diorang buat ramalan horoskop guna teleskop. Konon-konon teropong bintang,buruj, bulan di langit, lepas tu tafsir dan tulis atas kertas. Aku kata, "Ah! persetan kan tu semua! Mengarut."

Setakat ramalan-ramalan kurafat macam tu, tak payah susah-susah guna teleskop,mikroskop, mahu pon steteskop bagai, aku pon boleh buat sendiri.










 


p/s : Aku gelak guling-guling bila diorang kata kononnya lelaki gemini kuat seks. Hakhak. Tak payah susah-susah aku nk minum kopi jantan.

58 comments:

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

Z gemini ke? Bhahahaa =p

~ana SoLehah~ said...

T____T ahli nujum moden..

cik nurulain said...

bagus lah ko advise reader ko jgn pcaya horoskop ni zack. aku ada baca kat mana tak igt, tp klu kite even bc horoskop tu je pun wpn x caya, solat kita 40 hari tak diterima

chah~ said...

hahahhaha... bengong je ramalan nya..

M O N I C A said...

saya gemini..aduii..sampai hati awk ckp sy mcm tu..XDDD

lizz said...

Damn! aku gelak guling2 tersimpul2 biawak atas carpet bace libra punye. wakakaka. hampagas.

enyheartsdiamond said...

nak aquarius plisss :)

zack zukhairi said...

Takde sorang pon tegur kala-jengking (scorpion) yg aku lukis. Kira nye jadi la aku lukis tu. wakaka! :D

~pendekgemukbertompok.~ said...

hahhahaha...Dato' VIP mane pulak nih...grrr,pasni kena kurung ngan suami,hehe...kalo ade elaun camtu, skang jugak boleh balik kampung dok goyang kaki....

-pja

Farhana said...

Hahahahaha.. Wuit.. Ayah aku gemini laa.. Anak 5 ajek okeyhhh.. ;p

~ mmg tak leh pcaye pun.. btul2..

cyberboy said...

kepercayaan kolol semua tuh,org cina je yg percaya....hohoho

z i e s y a said...

haila..
mcm2 ko ni zack~

'AQILAH said...

aku pun gemini...hahha..tu ko buat sendiri..

kasihkuamiera said...

libra tu tok lelaki jew..girl xder kew

ini q i L L said...

detail sguh! ;p

Didi Nadhirah said...

wah percintaan yg tak baek je sume ni hahahha

Sendra said...

teruk gila siot ramalan yg kau reka..punah semua azam tahun 2010 sbb kau punya ramalan ni..hahhah..semuanya hancuss.

Fathiha Zainal said...

Adoyaii.. Capricorn. Dato' mana lak tuh.. Tamauuu. =p

acap2405(1169) said...

tak bleh caya..
tak bleh caya..

klau caya gerenti gelap masa depan eden..
tak mau tak mau..

xp

♥♥♥ tEroMpaH_ mAwArrKu♥♥♥ said...

mana virgo???

enyheartsdiamond said...

libra paling cantik..nak aquarius zack!!! :)

jap g i datang baca drama u..

nk tgok rompakan kabinet sat..

~aSHa~ said...

sweet je ramalan2 ni..eheheheh

salam ziarah..

jan said...

hhahahaha.mengong2... :P

aku zaty said...

alorh..
taurus xdak ka?
baru nk tau percintaan kite..
hee~

giGGLe said...

horoscope mmg lawak...
ske layan gak..
tp x percaya pn.....
*tringin sgt nak tau org y buat tu ambik ramalan berdasarkan pe...

ujaja said...

horoskop yang tersangat laa jujur..kalo mcm ni laa horoskop masa kini..mmg xde org lagi la nk langgan horoskop tuu..gler jujur dan ketepatan ramalan sampai boleh usha yang mamat tu jth hati ngn minah dalam fb..syes aq ske...

ixoraexra said...

cencer tak der ker??? (^-^)

^ ZuMaWaMBa ^ said...

ramalan x ley blah! hahaa~klakar! :)

.:fifi:. said...

kalaulah ada horoskop yg mcm nie..
aku xtau la..
hahhaa

shapikapikabon said...

virgo mane? T_T

chamn said...

oit.. LEO xde k?? anyway apesal scorpio tu mcm ketam je?? wakaka!

nadiah fatihah said...

aquarius xde ke???

sI tEDI said...

ok! jom kita buat sendiri ramalan kita!!

ekekekekeke

Alyssa Villamor said...

erk..singa takdak pon?
da xwujud ek tahun 2010 nie =P

zack zukhairi said...

@ beloved readers : ahahaha! tersengih baca komen korang ni. Korang ni request aku buat horoskop untuk semua zodiak ke? ahaha! aduhai.

hanna manSeez said...

kerja gile!! baru suh 2009 keep my sadness, jgn dibawak ke 2010..

kalau zodiak ni tepat, AKU BUNUH KAU!! haha~

ilah said...

haha
aduih..

tarrak mau gtu la..

Emora Valeria said...

leo xdak ka zack..huhu

dayana|azhar|mohd|arshad said...

hmm..jgn percaya benda karut ni...anyhow, zack satu horoskop ngan i...hahhaha...tp jgn percaya...AMARAN!

Mashii said...

kreatif dan inovatifnyer kau ni..(padahal kuat betul ko merapu ya!!)

jana said...

hahaha... scorpio tu macam semut cacat je!

|i∂mϟur∂| said...

best2 :D

anies_5566 said...

gila batak r weh..nsib bek xda taurus..kalu x..jnuh aku gelak tertongeng2 la..hehe
tp bes r hg pya horoscope ni..ak rs beter tukaq jd horoslingkop la..hehe

FiqaSaleh said...

mane Leo nyerrr? yelahh....dr baca yg kurafat tu bgs aku bca yg ko wat yg ko pikir sendiri tuu.. hehehhe.. aku mmg tak baca dan tak ambi tau pun ttg horoskop nihh.. hahahha.. at least bca yg ko wat ni wat aku gelakkk hehehehe... nak copy boleh tak incik zack? nak kasi kat kwn.. :D

Wan Eyla said...

Gila abg zack punye horoskop..senak perut baca entry ni...pe2 pom yg abg zack mengarut,i akan tetap baca gak...

Nur Qalby said...

scorpio tu macam lembu sekali imbas..huhuh~ nice..

w@^^y said...

semuanya ramalan cm hancur lebur je...tp itulah realiti..hehe

cik kumbang said...

sekali tengok macam tikus ....dua kali tengok...laa kala jengking ghupanya...kwang2~

AiNiey Bariyyah said...

ko punyer scorpio?? cam spidey je aku nengoknyer.. pahtu ang tambag sepit ketam ek??hehe..
then ang tambah lgi kt ekor dier ekor setan..hakhak..
nice je ;p

qwie said...

serunuk lak baca..rasa macam x lengkap kalu x publish suma2 horoskop yg ada...[nak virgo jgk..keke]

bobo budak baek (umairah) said...

pisces x de ker?

Anonymous said...

uishh kejam abis lingkup gemini aku ,.

wawa zulkafli said...

huish..kejam2..hahahha...

vpcea45fg_90 said...

ha ha ha..
lucu la..
:)

Anonymous said...

i'm scorpio..lawaks!

Anonymous said...

i'm scorpio..lawaks!

... Wafa Awla ... said...

memang sesat nih !

Blogger said...

Hello Ya'll,

Below are the most recommended Bitcoin exchange services (Bitcoin for CASH):
Coinbase: $1 min. exchange
CoinMama

Earn free bitcoins with the best Bitcoin faucet rotator:
IACBit.org Faucet Rotator

Related Posts with Thumbnails