Teknik mengorat 2010 part 3

Kpada pembaca-pembaca yang aku hormati sekalian, sila jangan praktikkan bulat-bulat apa yang aku ajar ni. Aku buat sekadar suka-suka je ni. Hakhak. Bidang ke'playboy'an ni dah lama aku tinggal dah. Terkejut gak bile tengok ada brader yang try teknik merapu aku ni.



Lu jangan macam-macam brader! Ok, lets take an example. Pasal teknik ngorat part 2 yang aku ajar smalam tu, skali esoknya lu tunggu awek tu lalu, tak pasal-pasal lu pegi langgar die. Buatnya minah tu menangis kaw-kaw ? masak lu brader! hakhak. Tak pon, kalau die jerit "tolong! perogol !!" Amacam? Heh! Aku tak tau. Lalala~

Okay, takpe2. Kalau die nangis, lu hulur ar tisu. Apa susah ye tak? Pelajaran hari ni tetap diteruskan seperti biasa. Teknik mengorat awek part III. Nawaitu aku memang nak turunkan semua ilmu aku kat lu orang. Memang xde kedekut ilmu punya meh!

Tempat : Kedai topup
Situasi : Lu memang nak usha sorang awek kedai topup ni. Cantik tertarik, die memang tembam. Kalau lu orang perhatikan, awek kedai topup ni memang jelita. Tak kencing lu. Kalau tak percaya, lu gi start moto, carik kedai topup Maxis. Kalau tak jelita, jgn panggil guwa zack la.

Cara lama :
Berlagak macho dan cuba selitkan unsur-unsur lawak skit. Lu jangan tak tau, perempuan memang suka lelaki yang pandai buat lawak. Ini fakta.


Brader : Ni apa citer ni?
Awek topup : Ini pack baru incik. Hotlink plan mudah, ada tempoh aktif berganda
Brader : kanda..? (buat2 silap dengar)
Awek topup :  Lima ringgit 7 hari, Seploh ringgit 14 hari.
Brader : 30 ringgit?
Awek topup :  60 hari.
Brader : wooo, xkahwin lagi ! (buat2 silap dengar lagi)
Awek topup :  lebih banyak encik tambah nilai, lebih lama encik boleh cakap dengan yang tersayang
Brader : tadi "kanda", sekarang "sayang".(buat2 paham sendiri)

Cara ni still boleh guna lagi, tapi guwa ada cara yg lagi baru. Hakhak.


Cara baru :
Sebelum lu pergi kedai topup tu, lu adjust alarm henset lu setting bagi die bunyik dalam masa seminit. Timing dalam kes ni adalah sgt penting. Dah siap setting sumer2, lu jalan dengan langkah yang macho ke arah awek topup tu. Kalau ada spekmata hitam lagi afdhal.

Awek topup : Ya bang, topup?

(Trreeett...treet...alarm lu bunyik)




Brader : Ops, kejap ya?
Brader : Walaikumsalam. Adik,ha ada apa? Abang kat kedai topup ni. Berapa? 30 ringgit? Ha, ye lah..Takpe. Pakai duit abang dulu. Nama pon adik bradik kan? Ha...ok..ok. Tunggu abg kat depan guard house macam biasa. Jangan pegi mana2. Nanti jap lagi abang sampai.  ( sila berlakon cakap sorang-sorang ok? )
Awek topup :  (senyum)
Brader : (balas senyum) Haaaii..macam ni la jadi abang... (buat-buat mengeluh kecil)
Awek topup :  (senyum je)
Brader : Risau nak lepas adik balik sorang2. Kang kene ragut ke apa,susah! Haish...(buat muka serius)

(Perkataan yang di 'blink' kan itu adalah point penting. Awek topup mesti beranggapan yg brader ni sgt protective dan bertanggungjawab)

Brader : Hurmm..bagi maxis 30 satu.
Awek topup :  Satu je? (senyum manja)
Brader : Beli satu dulu...Kalau beli banyak-banyak, esok takde alasan dah nak datang sini lagi. Tak dapat la nak tengok muka u yg cantik ni lagi... (ayat pancing)
Awek topup :  Hihi. Ada-ada je... (blushing)
Brader : Betul laa...Sebab tu i selalu datang sini.
Awek topup :  Ye lah tu... (senyum)
Brader : Eh, muka u macam familiar tau! u pelakon ek? (pancing lagi bro...pancing..)
Awek topup :  Eh, mana ada la. Hehe. Plakon mana plak ni.. (bangga jap)
Brader : Muka u macam diana rafar. Serius!
Awek topup :  Wah! cun tu! hehe.
Brader :: Ha, memang cun pun..anyway, i selalu dtg sini, tak tau pon nama u. I Roy. U ?
Awek topup :  Hehe...I Isabella...

Dialog lepas tu lu pandai2 la brader..hakhak!




p/s : Kalau awek topup tu tarik muka ketat, baik lu hentikan niat lu brader...

49 comments:

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

Wallaweyh...

Tol2 jdik ke?

Aidi-Safuan said...

tapi kenapa diana rafar??haha

enyheartsdiamond said...

kalau mamat hensem x buat mcm ni kot..hahahaha :)

Armyrule said...

I Roy U Isabella...ahaha...nak roy gak tuh...yg awek plak Isabella...fullamak, tp apsal diana rafar...xcun pun...cun norlia ghani lg...HAHAHAHAHA...mmg best teknik2 ko ni...

rizputra7 said...

huh..dah ada orang try teknik ko zack...hehehe

Fina Fento said...

zack : dikau memang boya sejati [-([-(

ilah said...

haha idea yg kt ats sweet sgt..

tp kalo da bab mengayat 2..
haha no komen.. :)

zack zukhairi said...

@all readers : weyh! diana rafar cun ah! aku minat dia. hakhak!

ini q i L L said...

adoi. roy? dah mmg zaman2 90an. hehe

myra_zoe said...

huhu..giler lah

miera said...

salam cik kotak singgah lagi..
brother, u mmg kaki kasanova ke dulu??
punye bnyk tips dalam simpanan u?!
lepas ni leh tulis buku tips mengorat lak..leh jd pakar motivation=P

..nOj.. said...

hai roy... u pun ensem muka cam bob lokman

Amar Amirah said...

sudah2lah tuuu..sakit perut ketawe byk sgt...

meera^da cute..*_* said...

hahah..zack mmg penggoda.....

kasihkuamiera said...

hahahhahahaha mcm knl jer saper amor tu

Amar Amirah said...

kalau ade lelaki ngorat aku (macam la ade kan) pakai teknik2 encik zack ni, mesti aku tanye die, "ko bace blog zackzuhairi ehhh?" terus tak jadi teknik ngorat tuh.

FarhanaDr said...

Wuit zack zuhairi.. Knapekah aku di banned dlam cbox kamu??? Adehhhh.. Saje jek takmo bg aku ngorat ko.. Ke ko majuk aku pggl ko skema? Ahaks.. ;p

~ aku suke arr bront palarae.. ;)

zack zukhairi said...

@ Amar Anirah : hahaha! part tu sumpah lawak! sila pastikan pakwe lu orang tak baca blog ini ok? sekian. :p

@ FarhanaDr : weyh! mana ada aku ban? adalah error kat mana2 tu. haish! aku tak ban readers2 aku. sayang woo...

epalejau said...

:)))

tak penah lak epal kena ngorat camni..

Emora Valeria said...

ala bro,ngort laki xdak ka.haha..smart lorh post kau!

Didi Nadhirah said...

waiting for part 4 heheheheh :)

aku zaty said...

hahaha!
amende larh..

tp kot2 dlm berlakon ckp sorg2 tu,
tibe2 ade call masok..
ha! ape citer?
xke malu nty..
huhu..

Fathiha Zainal said...

Haha.. Ado sajo idea kamu yea..

miss izan said...

aku rasa teknik ni tak jalan la. hahahaha

FarhanaDr said...

Hahahaha. Yeyeh.. Boleh aku pggl ko budak skema lagiii kat shoutbox.. Hahahaha.. ;p

acap de souza said...

hahahak...pasni leh wat teknik ngorat bersiri..pastu compile jual...haha

tapi nape yang ni x de soun effect?

baru layan..hahaha

chamn said...

haha.. xleh blah~

sI tEDI said...

boleh tak taktik tu ubah.. aku ngorat mamat jual top up?

M O N I C A said...

hahahahaha..lawak..tapi best!!!teruskan lagi..saya sukaa..XD

Nabiel said...

wakakaka..
nice la bro..
leh aku ngorat awek topup tmpt aku ney~miahahhaa

Alyssa Villamor said...

eit..bila da smpai tang 'muka u mcm pelakon tu' gerenti i dah terus TAK layan,, npk sangat nak meng-ayat.. :P

Lyana Hisham said...

heheh zack2 :D

aYun said...

Bro, xde yang lagi millenium ke?? haha taktik ngorat wawasan 2020.. hahaha

ok2 teruskan berpikir.. waiting for part 4 ok? peace!

HEMY said...

boleh la try sapa yg nk mengayat tu..ahahaha

udacun said...

Jadi ke?? xpenah keje kat kedai Topup..hehe

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

wah wah wah..mcm2 tips ngorat..terserlah keplayboyan itu..naseb baek larh dh resign yew..**kate nye..ngee**

shapikapikabon said...

hamboi2.
haha.memang confirm playboy.

p/s : mcmne nak jmpe lelaki yg betul2 baik nih?haha. :D

syazwan safwan said...

Kawe ni pemalu skit..hehe..
x dok tips utuk org pemalu ke..

MR. G.I.G.S said...

Eh rasanya...
ni nk dpt awek top la kan...
lau nk ngurat yg bussine woman mcm mana lak???
bukan senang cik abg oiiiuuuttt...

antibiotic_teh4 said...

kah3..lawak2..ade org try ek?gilak..menjadi lak tuh...mujarab2...hahaha...tp superb bernas...try sekilo..

♥CIK SHA♥ said...

mcm2 betul la ang ni zack..adooi...part 1...part 2...part 3...ade part2 lak nk ngorat2 eh..jap nk smbg part seterusnye plk..ngeh3..

awat teknik tok laki je??boh la skali teknik org pompuan nk ngorat laki lak..ang kan laki..msti tau teknik2 berkesan nk ngorat laki cmne..hak3..eh??mcm perigi cari timba lak..haha..tibai je..zaman millenium la katakan..kui3...

Pancing said...
This comment has been removed by the author.
Pancing said...

Taktik gempak nih. bleh diguna pakai




Rahsia Pancing Aweks Dibongkar

Anonymous said...

Hang ni macam HARAM, bajet dr. love.

IrieInntan Smart said...

x sangke ad org amek seyezz entry ngurat hang neyh!
seyezz lawak doe..kakakaaa

alin said...

apsal sume kalaw bab² dial0g je name laki mesty r0Y ? ta pham ak dgn kaw zack !

Nurul Hanie Johari said...

wah2!~ sakan kau, huuuh~

... Wafa Awla ... said...

wah ! yang ni pun bahaya jugak

Derbyshire said...

waiting for part 4 heheheheh :)

Related Posts with Thumbnails