Teknik mengorat 2010 part 4

Ok, memandangkan guwa pon busy banyak keje ari ni, so straight to the point je la ek?



Tempat : Car park
Situasi : Lu memang da usha sorang awek ni lama dah. Lu memang ada plan nak tegur, tapi macam biasa, lelaki ni masalah die satu je. Nak memulakan tu memang die tak reti. Kan? Toksah temberang la, guwa pon laki gak.

Satu lagi problem, lu segan nak tegur depan orang ramai, sebab muka lu yang ala kadar tu... So, lokasi terbaik tak berapa ramai orang - Car park.

Cara lama : 
Ni memang cara jahat tak hingat punya. Cara yang slalu dipraktikkan dalam drama-drama melayu. Desperate punya pasal, lu sanggup upah orang menyamar jadi peragut.. Lepas tu, lu pun datang la terkocoh-kocoh jadi hero di tempat kejadian...



Awek : Tolong! Pencuriiikk !!
Brader :  Eh, ada pencurik la! (katanya dalam hati sambil meluru ke arah awek tadi)
Brader :  Knapa ni? Awak ok ke? (berpura-pura concern dan innocent)
Awek : Tolong saya incik! Pencurik tu ambik henbeg saya! huhu (menangis cuak smbil menuding jari ke arah peragut yg dah lari)
Brader :  Takpe2, awak tunggu sini. Jangan pegi mana-mana! (wah! buat gaya Bionik)
Awek : Um... (mengangguk sambil tersedu2 menahan air mata)

Brader tu terus lari kejar peragut tu. Padahal peragut tu memang da tunggu die kat simpang depan untuk claim duit upah.

Dalam 5 minit kemudian, brader tu pon datang la kat awek tu dengan termengah-mengah...

Brader :  Nah, ni henbeg u kan? (sambil membetul2 kan butang baju konon2 baru lepas bertumbuk.)
Awek : A'ah! Ni henbeg saya... (mencapai beg tu)
Brader : Cuba la check, kalau-kalau ada apa2 yang hilang... (kali ni buat2 lap peluh kat dahi)
Awek : Alhamdulillah semua ada...
Brader :  Bagus la kalau camtu...Saya mintak diri dulu k? (pancing! )
Awek : Eh, nanti dulu! Ambik la duit ni. Saya ikhlas.. (sambil menghulurkan wang kertas 50 hinggit)
Brader :  Oh, saya tolong ikhlas...Awak simpan la duit tu. (sambil senyum sikit gaya macho.)
Awek : Jangan macam tu, saya dah hutang budi dgn awak ni.
Brader :  Mmmm....macam ni la. Saya memang tak ambik duit perempuan. Dayus!. Mak saya tak kasi. Hehe. (buat lawak skit bagi awek tu senyum)  Apa kata, awak belanja saya minum?

Taraa!



Cara lama 2 : 
Lu parking kreta lu betul2 selang sebijik dari kereta awek tu. Pastu, bile line clear, lu pancitkan tayar kreta dia. Tak payah banyak. Sebijik cukup. Sebab kepala otak jahat lu memang tau pempuan memang fail  bab nukar-nukar tayar ni. Dan lu gunakan peluang tu untuk bikin 'drama' dgn die. Hehe! Brader...brader...busuk perangai lu! =p


Sebaik je awek tu keluar ofis pukul 6 nak balik keje, alangkah terkejut la die bile tgk tayar kreta dia takde angin. Lu yg konon-konon nak balik kat kreta lu, buat-buat terkejut jugak.

Brader :  Err..Assalamualaikum. (wah! manis je salam lu~ )
Awek : Wa'laikum salam... (jawab lemah)
Brader :  Ada apa hal ni?
Awek : Ni ha...tayar ni. Buat hal plak petang2 ni... (buat muka comel)
Brader :  Mmm...ada jek? Takpe, u jangan risau, i tolong u. (sambil menyinsing lengan baju)
Awek : jek tu apa?
Brader :  .....
Awek : Sorry... I tak pernah tukar tayar before this... (menjuih bibir bajet comel)
Brader : (senyum macho gaya remy) Takpe, u tunggu sini. I amik jek kat kereta I.
Awek : Oh,okay...sorry...
Brader :  No no..it's ok...



Klentang kletung kletang kletung! Siap!

Brader :  Ok. Settle! (senyum)
Awek : I tak tau macam mana nak trima kasih kat u... (skrip drama melayu)
Brader :  It's ok. Da jadi tanggungjwab I da pun. Apa guna jadi lelaki kalau tak dapat nak tolong kaum perempuan yg tgh susah... Kan? (celaka!)
Awek : (senyum)
Brader : Ok lah... Kalau takde pape, I balik dulu? (test line)
Awek : Ok...
Brader : Eh, nanti jap. U keje kat WIRATEK Holding kan ?
Awek : Yup! Eh, macam mana U tau ?
Brader : Oh, I keje dekat sebelah company U. Slalu juga nampak U. Tapi tak brani nak tegur. (senyum kontrol) Ye la...Orang cantik macam ni mesti dah ada yg punya kan?
Awek : Hihi. Ada plak macam tu... (senyum manja)
Brader : Ok lah..hari pun da gelap ni. I rasa elok la U balik dulu. I pon tak smayang Asar lagi ni. (ececeh!)
Awek : Ok, thanks ya? (senyum)
Brader : No sweat. Lepas ni boleh la kita lunch sama2. Tu pon kalau U sudi~
Awek : Why not?! (senyum) Eh, cop cop! Nama u apa?
Brader : Eh,lupa plak. I Roy.
Awek : Hehe..Klassik! I like! By da way... I Bella...

Ni sumer drama melayu lama brader! Kita improvise skit.



Cara Baru : 
Lu tunggu awek tu masuk dalam kreta dulu, lepas tu lu port betul2 ujung penjuru blakang kreta dia. Kira dia takleh nampak lu lah sbb blindspot.. Sebaik je die reverse kreta dia, lu buat2 terlanggar blakang kreta dia, dan berpura-pura jatuh!

(note : Awek-awek takkan masuk gear reverse laju-laju macam lelaki. Ini fakta! Hehe)

(ok, kasi sountrack skit! baru layan! )



Brader : Aduh! Urrghh....

Si awek konfirm panik! dia mesti keluar tengok keadaan lu.

Awek : Ya Allah! Sorry...I tak sengaja. I tak nampak u lalu tadi! (cuak,muka nak nangis)
Brader : Sorry?! senang je u cakap kan? Macam mana U bawak kreta ni ?
Awek : Sorry... I mean...I mean i betol2 tak prasan u tadi! (air mata da leleh da)
Brader : Aduuh... (berpura-pura sakit gile babi)
Awek : U ok ke ? (risau gile)
Brader : Ok U tanya?! U gile ke apa? Dah kene langgar, mesti la tak ok!
Awek : Huhu...sorry...
Brader : I tak boleh bangun ni...patah ni...! (pura-pura cuba utk bangun)
Awek : I hantar u pegi hospital k?
Brader : Ok...U tolong angkat I... I takleh diri...

Ha! kan da free kene pegang. Hakhak! Kena plak awek cun macam lisa surihani. Pergh!

Awek : Ok2...pelahan2 ok ? (smbil papah brader tu)

Dalam kreta...

Brader : I'm sorry...I kasar dgn u tadi... (pancing pujuk)
Awek : Takpe...memang salah I pon...
Brader : U jgn la nangis...
Awek : Huhu...mana ada I nangis!
Brader : Ala...I nampak mata U merah tadi.
Awek : Ye la..I ngaku. I nangis. I takut... huhu... (muka comel)
Brader : I mintak maaf ya? Sorry, I tak patut marah u tadi.

Tiba-tiba...

Brader : Eh, U berhenti kat tepi jap boleh tak ?
Awek : What? Tapi kita belum smpai hospital lagi... (blur)
Brader : Berhenti la..please... (merayu)
Awek : Ok ok...


Brader : Sebenarnya I ada benda nak bagitau u...
Awek : Ha?!
Brader : I mintak maaf...
Awek : Oh, I da maafkan U la..
Brader : Bukan tu...
Awek : Excuse me?

Brader : Actually, I da lama jatuh hati kat U... Sejak U mula kerja kat situ lagi. Tapi I tak tau macam mana nak bagitau U... I takut U benci I... Tapi, kali ni I nekad! I taknak terus tipu diri I lagi...
I betul-betul dah jatuh hati kat U... (tunduk...)

***************************************************


Awek : .... I tak tau nak cakap apa..! Seriously!
Brader : I tau... U marahkan I... Kalau I pon, I marah. Dan I tau skarang bukan masa yang sesuai utk I luahkan perasaan I...I'm sorry...
Brader : Mmm...tak pe lah. Turun kan I kat sini je la. I naik cab je...thanks ya? (sambil buka pintu kreta)

Awek : .... (tak tau nk response.)

Awek :  Tunggu!
Brader : Oh, lupa plak... Ni duit minyak sebab tumpangkan I sampai sini tadi...

Awek : U... (terharu...)

Lu pon meneruskan perjalanan dgn kaki yg terhincut-hincut... (kononnya~)
Awek tu pelahan2 keja lu...die tak sampai hati.


Awek : U...I hantar U balik. K?
Brader : Tak pe lah.. I dah biasa naik cab...Thanks ya?
Awek : ....

Tiba-tiba,lu buat2 jatuh.. Si awek terus datang dan...

Brader : Takpe, I boleh bangun sendiri...I taknak susahkan U lagi. I memang tak guna. I memang tak....!

Belum sempat lu berkata-kata, awek tu tutup bibir lu dengan jari telunjuk dia.

Awek : Shhh...! I taknak dengar U cakap apa-apa lagi ok?
Brader : .....
Awek : I da buat keputusan.  U boleh cuba dapatkan hati I... Kalau hati I terbuka untuk U, I tak tolak. Ok? Tapi, I bagitau awal2, I susah nak sayang orang tau! Hehe (senyum)

Brader : Eh! Kaki I da baik!
Awek : Uuuu!!! (cubit paha brader)


"Zack! Sudah-sudah! Hakhak!"





p/s : Dapatkan naskhah ebook Teknik Mengorat 2010 di pasaran. Edisi terhad!

.

.

116 comments:

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

Bikin haruk GT gelak! XD

Budak Hostel said...

siot hahahhaha!

kalo ada org ngorat aku camni, bagi 0 markah!

Armyrule said...

zack, brapa harga buku tu...hahaha

Fatin Al-Rajeh said...

woooh, siap buku lagi. hahaks!
takley blah..

Eyriqazz said...

hahaha,tips yg cool...kih2..

4 Tips Mendapat Cinta Bagi Lelaki

ARC said...

Macam bang!!hahahhaa
gile kentang ah imaginasi kau
Tapi awek2 skang cmni z

lepas terlanggar

Awek: Whoii buthee kee???
Lelaki: *Buat-buat buta

gagaggaga

sI tEDI said...

kes macam tu jarang kebetulan.

apakata upah org pancitkan tayar. upah org cuba samun..

ekekekeke...

kalau nak tunggu kebetulan lama sgt!

Fina Fento said...

hadoi..masuk blog ni kalau tak gelak sorang2 dpn laptop memang tak sah..kesian mak ai usya2 ai dalam ketakutan takut ai kena sawan T_T

Sendra said...

hahhaa..kuat layan drama lah lu ni..lawak2 aja..

kasihkuamiera said...

hahhahahah blh tahan gak yer tips ni

ini q i L L said...

HAHAHA... adoi. penat gelak!

Didi Nadhirah said...

boleh tak I apply...tp I saje nk langgar laki tu..bukan I yang kena langgar hehehe

whisperingmoment said...

hahahaha zack2..tolong la..teknik mengorat anda sungguh kagum betol hehe kan best kalau ada yg datang ngorat i mcm tu..nanti tau la apa nak jawab kat boy tu kan..anyway buku TEKNIK MENGORAT gempak siut!!=)

PiNkY bLuE said...

wahahahaha.kau memang buat aku gelak smpai ayah aku bebel.haha.

btw, bole bg e-book tu kt aku?hahaha

'AQILAH said...

hahahha...:P

HAZWAN17 said...

aku nak bli ebook tu zack hahahaha

ilah said...

haha

:)

ader2 je la..

ilah said...

asyik teknik laki ngorat gurl jer.. ilah nk request awek ngorat boy plak.. hihi


:)

enyheartsdiamond said...

hahaha..zack!!!u boleh tulis skrip laaaa!

mesti seronok..u silap amek bidang ni :D

meera^da cute..*_* said...

tolong bg aku tips utk ngorat lelaki yg kaya, ensem, badan gagah n sasa(tp xmcm ahli bina badan..cuma cam awal n fahrin jer) dan bijak...serta sedikit nakal.....lalalal

Roxy Zai said...

ouh~..u ade praktik ke all these tips??ahakz~

kay said...

masa awal2 aku boleh terima lagi..tapi bila dah keluar keter,then buat2 jatuh balik tu memang tak leh blah..kena awek stok tak de perasaan,mahu dia bantai gelak..

Lyana Hisham said...

zack sengal! ahaha :D

violetless said...

buat kajian ke apa..hahahha..lawak2..

wawa wafiyyah said...

xley blah btol..siap ade ebook kot..hakhak....nk kne wat gak ni..tknik2 utk org pompuan

aku zaty said...

haha!
agak sweet lar care baru tuh..

tp cara lama tuh mmg poyos!=p

Emora Valeria said...

bertambah sengal la kau!

rcclaw said...

haha...sial gle siap ade ebook...mcm biznes wat duit lak...

kini sy mmpu menjana rm3000 sehari...xpela jgak...skali 3 jnda 2 anak dara shari...mmg xley blah...

haha~~~~~~

ko letak rm50 konfem sume org beli da...

virulent lolita tan benihime said...

ble wat ebook tu??abg tryla jual..mesti kaye abg..takyahla brgntung pd nuffnang je^_^

zack zukhairi said...

@virulent lolita : e-book tu adalah tipu semata-mata ok? haha!

Ery Farieha said...

adehh bpe byk part?
uihh
dasat2~ :P

tOsHiO..... O.o said...

~terkedu~
hak3
teknk yg mgkn brkesan..
XD

CikKiwi said...

hahak.. slalu je gelak sorg2 mcm org gilak bile bace post kamu bro.. nice work!

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Gila la cite ni...best gila..
Jangan ada sorg yg cam kt gengblogger tiru cara kamu sudah..hah

..nOj.. said...

hahahaha adoi la zack... ni byk sgt tgk drama melayu la ni... dh terpengaruh

mOLLie said...

hahaha..
kenape perlu janda...???

adehhh..
dah..
hang g tulis skrip la z..baguihh..baguihhh~~

Zura said...

nasib baik bace kat opis klau x mahunye gelak guling2...

mcm2 teknik nk ngorat sbnarnye...tp to be gentlemenlah...ppuan suke lelaki gentlemen

ezzati said...

haha..mmg best tips2 ni..sib aku pompuan..bgla tips untuk pompuan lakk

AuraFIza said...

Muahahaha..

i like.. i like!!

somebody buat la camtu kat i..
heeee~

acap2405(1169) said...

geli giler...
hehehehe..
heee..
geli arr perempuan letak jari kat bibir kita..
hee..
meremang bulu roma den..
T_T

Judiene said...

bro, mne ko cri idea sume neh??
memberangsangkan btol.
hahaha

DaHLia said...

wahahaha...xboleh belah betuii...

tp skrg ni kan, kalo guna cr pancit tayar, langgar2 ni, jangan gatal2 laaa nk berhenti wahai gadis2..dpt yg nk mengorat xper, kalo yg nk merogol, sape nak jawab??

in real life ade ke yg buat ek?? kalo drama, mmg wajibni scene2 gini...

Asyraf File 95 said...

Jak bila ada buku mengorat....

Amar Amirah said...

Ni betul2 drama nih. Kalau terjumpe lelaki bertektik ini, pasti lah aku suruh die turun, berdiri belakang kerete, pastu langgar betul2

udacun said...

hahaha..suke2... suke baceee

my[s]ara said...

sumpah sweet giler! haha. haih ~ kan bez klu benda 2 betol2 berlaku kat aku. haha! =D berangan je lbh.

*gelak guling2x. haha

cik ery said...

ahahahhaha.. ape daaa care ngorat cmni~ =p

tp best la entry kamu nih~ =)

z4mr said...

wakaka....ni memang teknik paling brani mati...x leh bayangkan kalo member seubahat tu orang ingat peragut betul, sia2 kene blasah

antibiotic_teh4 said...

adeh3..saket perot gelak..adeh..mane la ko dpt idea ni an..

antibiotic_teh4 said...

adeh3..saket perot gelak..adeh..mane la ko dpt idea ni an..

~Ana Mujahid~ said...

biasa buat la nih~ekekekke~
sure aku pon leh terperangkap dlm helah nih~

enenshi said...

terbaik ar bro!
ade soundtrack lagi 2!'
udoh macam drama teman bace blog neh...kui2

budak psiko said...

feedback pengguna tuh takley blah.. sgt2 tak ley blah.. ahahaha

Ismail Noh said...

Ni dah masuk berdrama weh..haha3

nudra said...

ehehehe...seb bek kat opis ni..kalau tak mau pecah perut selak.
ni pun dah terkepit2 bibir tahan bunyi.. sengal la ko zek..
e-book tips tambat hati isteri xde ker...he3

Deep Down IN MyHeaRT said...

apesal ak rase cm ak pnh terkena ngorat sebegitu... adeyh... ~bru sdr~

Deep Down IN MyHeaRT said...

apesal ak rase cm ak pnh terkena ngorat sebegitu... adeyh... ~bru sdr~

.zigha. said...

kalau jumpak oqang mcm ni nak ja tingai tepi jln! hahaha :D

aqiel said...

yg ke-2 tu soo the drama seh....

LaYLadaMaTaTakBoOLaT said...

siot lah lu bro
aku terkekek2 gelak tau...

Ichako said...

hahaha sangat drama boleh? XD

ainnur najihah said...

uik..aku perasan ler..kalu zack ni wat citer..mesti lelaki tu nama roy...hehe..aku takleh bla buku tuh..."kini, saya mampu memikat 3 janda dan 2 dalam 1 hari" kekekekee.gello siut.

akufujin said...

waa..tak bole blah jep..hakhak..dri novel mne cik z cilok ha??

Anonymous said...

Aku rase teknik ngorat ko ajar ni leh wat malu kaum adam la bro...
Ko patut keje ngan Yusuf HaslaM la.. HAHAHHA!!

iManAzRaf said...

haha.. tlg la jgn wat cmtu..
nk2 zmn skrg, klu aku, cabut aje... bhya skrg neh.. xtaw da yg mn baik yg mn jht.. hahahaha...

-iema- said...

mmg xsah kalo aku xgelak tgk entry2 ka ni..hahaha

FiqaSaleh said...

part e-book tu aku dah gelak besar.. hahahaha...

anies_5566 said...

part ponpuan lembap masuk gear rverse tu..aku sokong sgt2 la zack..
aku penah langgaq reta sorang mamat ni..yg ntah tiba2 mai part betoi2 kat pnjuru reta aku..
hampeh sguh,,
free2 melayang duit aku..
citt..(-_-")

ceeta said...

hahahaa
gila lawak:)

ceeta said...

hahahaa
gila lawak:)

Cik.YaYa ZaMYa said...

siyezly! ske gle lah post nie... klaka and buat org bce byk kli.. thumbz up!!!

Youjie lagi said...

Opismate dah tegur aku tangok video apa....smpai terkekeh-kekeh...

Hahahaa..sowi nk komen gak...tak baca pun takpa nk komen jer penat tahan diri dari entry ogos ni tahan diri dari meng'komen...

dark said...

ok!

fine...macam @#$@%@%@....hahahahahahahahahaha...

dude!...u r the best!..

n cool also!!..hahahahahah

nice one!

NiZaM Limited said...

bro...wa cadangkan lu jadi director movie je trus..respek woah idea mantop..thumbs up..ahaks..

Aidi Si Junker said...

klu lu ade kt malaysia konfem wa suh lu submit skrip kt david teo mintk jadik derekter....

respek lu la brader...:D

Salman Hasamuddin said...

Bro,idea lu cam haram dow!xthn aku baca...wakakaka...lakonan menagih simpati tu seyes cam haram!!

kahkahkah!

SyaQ said...

Terbaaaek la step ang ni bai.....gua rs aweks2 seme tangkap leleyh dow kalo kene ni...bai gua pnjm kasi promote kt FB dulu aa...

n[i]ck sTiLL WaiTiNg said...

x bley bla r lu ni bro...tips tuk ngorat aweks nyer x de ker?hak3~!

w@^^y said...

xleh tahan part girl tu tutup bibir laki tu..mmg meletup kalo buat movie betul ni..hehe.. :)

Cinta Sufie said...

hahhahahaha~~ mmg cair macam ais batu r kalo gini gayer nye..haha

dear ezza, said...

ahaehahe toleh blah...rase nk gelak kaw-kaw...tp seb baik dlm opis =))

NorAzrEeN said...

tnggi sungguh imaginasi..>.<

muhdamor said...

hahahah... giler zack.. pengaruh tb kuat betul.. mesti layan citer melayu petang2 nih... huang2

pnat said...

hakhakhak!!!!
aku gelak guling2..........
2 suma drama laa!!

pipie safikah_NurSafikah Bt Mohd Rahim said...

Love this... simple but funny

miss said...

lawak la ko oye taktik ni...
kne dgn pmpn lmbut ati ok la...
kne yg tbe nk bg panampar...sia2 je..huhuhu

Rina (◕‿◕)✿ said...

hahahaha ades. ni drama tb3 ni

NinieArnina said...

cannot go siap ader buku~xbley bla... cam baru tgk cerekarama mlm sabtu lak..kehkeh!

miss said...

hahaha drama hebat!, tapi kan kalau laki malang tu dok belakang kereta aku sure arwah....hahahah!!

myra lalala~ said...

hahahahah..besh2..besh giler..

ifan laura kiehl. said...

over gile kaw punye feel na wat dialog. jiwang abess. HAHA

Anonymous said...

sumpah lawak.... :p

...miSS fAi... said...

hahhahaha, ko nie mmg suke berangan ke ape?? hahhahahha... sgt kelakar ok....

miSsLeLa~~ said...

haha sumpah sengal..
btw,pasal statement lu pompuan x reverse laju tu..
in my case x kot..
aku dari stat blaja kete sampai skang tang reverse laju gile..
huhu.

medicserv said...

hahahahahha.... mmg lawak gila laa... ku sakit perut baca artikel neh.... miahahahhahahahahahahahahahah

Anonymous said...

Zack, gle ah..
org gelak da xhingat dunia da ni..
adesss,saket perut..
rse nk pengsan pun ade..;p
Citiey Ieka (FB)

TaRaBaS said...

adeh3x...xtahan gelak sakan..aduhai..klakar la..seyes bc dr artikel 1 sume besh!! xbole blah berlakon gile siap jato bangun g...kah3x

PRINCESS OF HAPINESS said...

hahah ! mcm lapaq pnyapu ja ~
ceh ! cubit paha konon ! gulin gulin aku baca hat tu ! haha

neddo! said...

DRAMA habis! . ha3

nourinoriza said...

hahahaha....testimoni pengguna tuh wa memang x bleh blah...

permatahijau90 said...

hahaha..tgok drama bnyk sgt ni,

anisah said...

gler la ang nie.,, byk sgt jwang karat xlaku ke?? =P

Nurul Hanie Johari said...

hahah, lawak bro!~ aku rasa kalau wat skrip filem leh laku nei, hahahahaahha!

miss nina said...

kelakar je entri ni :)

|Silly-Willy-Sarah| said...

arghh.. tidakk~ da berguling2 da gelak neyh~ adeyh2 saket perut plak gelak bnyk sgt..

Anonymous said...

isk geli gile nk mampos ayat2 ko ni! this entry aku tak baca sampai abes, naik bulu romas aku ni! eii! ade ke pompuan gedik n laki desperado camni?

Nessa Robert said...

untung-lah kalau dapat awek yang macam to. tapi kalau lah sayaterkena dalam situasi yo, hantar je g hospital. peduli apa. hahaha *gelak setan

Nessa Robert said...

untung-lah kalau dapat awek yang macam to. tapi kalau lah sayaterkena dalam situasi yo, hantar je g hospital. peduli apa. hahaha *gelak setan

AfiqIlazor♂ said...

hahahahha!!!! hebatt.

vpcea45fg_90 said...

aku agak pendiam nk layan ayat laki..
laki ngorat ak pun aku x tau..n xpndai bg respond..
n ak jmpe b.f ak pun kwn ak yg match kan.. :)

fyza da chubby one said...

hak.. klu aku lak style undur 2 mesti laju. nk cepat kuar.. lol..
ader gak gurl cm 2.. hihihii..
nk wat cm ne..

ngeh3....

Anonymous said...

haha..mcm playbook barney stinson la...boley jual ni..kompem laku...

... Wafa Awla ... said...

selepas keluar dari kereta:
awek:tunggu
brader:ada apa lagi?tak perlu kita lanjutkan lagi

awek: i nak lenyek u...!grrr
sambil rives ke blakang
hahahah padan muka, pnipu!!

miszeyloveyn said...

bro...lw gua jdik pmpuan malang tuh,gua langgar lari jer...wahahahahaa...

sam sunshine06 said...

bunyi cam buat cerita then seronok sendiri jew.. haha3.. (^o^)V
peach no war~~

zaza faizal said...

MCM HARAM!!!!! AHAHHHAHAAHAAAA~

Related Posts with Thumbnails