Saya Kenal Sayang Saya...

(SoundTrack)





p/s:

If Death would need one more soul and he asks me to choose between you and me, what I’m gonna do is ask him for one more minute then I’ll hug you as tight as I could and tell Death, “Let’s go. I’m ready!”

***********************

special thanks :
ost:
Dak Mie - Yang Terindah

304 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 304 of 304   Newer›   Newest»
Athirah Abdull Sattar said...

cik zack,nak copy katun ni kat blog boley?
boley kan?
nak copy ni?
tenkiu=)
mandai jerr..

Sya_Merpati Putih 88 said...

suka sgt2 entry nie...
comel n sweet..
bila tegok n baca sy rase nk senyum jer..

~PaAn jAfNi~ said...

150 juta by fynn jamal kn??

owez be wanie said...

suke juta2 kali...

Unknown said...

hai zack..bru je jumpe blog kamu ni...saye suke sume hasil kerja kamu....memg terbaik la kamu...thumb up......comel2 je kartoon nye

Unknown said...

waa..sweetnyer..

macam mana awak buat sume ni??

nice la..

awak guna ape2 sofware ke??

blog awak memang best i like it..

Anonymous said...

super duper suwit...ngeee...
nak share...(^_^)

iera nadiea said...

sweet,sweet sgt ~~ hmm ^^,

Zara said...

salam, i share kat my blog bley?

MOMOCHAN said...

good job! suka sangat nak share ni kat my blog yehh. :)

Unknown said...

mcm cerita n perjlnan idupku dgn nya..

Norlyana Nasrin said...

mak aih sweet do...huhu bgs2

intan_payung said...

best2 saya nak share blh.. mana awak dpt idea nak lukis,, bagus la awak,,

***₦ᵰ₰ᵰϒᵰᶯɠ₣~~***™ said...

kite lbih knal psngan kte....!!!!

Anonymous said...

incik zack...
na share entry nie...:)

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa laki jahat?
kenapa bila dia suka dia cari bila xsuka dia pergi?
kenapa bila kita sanggup mati untuk dia,kubur kita pon dia xpegi?
kenapa bila kita hafal semua nama makcik pakcik dia, tp nama mak kita seniri pon dia xpenah amek kesah?
zack,aku tau hati ko lembut
untung siti mashitah ismail
tp aku xberpeluang dpt pwe yg hati mcm ko
xpela,kalau itu takdirnya
ntah la zack
kdg2 pkr
rasa cam benci semua lelaki

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa hati org berubah?

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa cinta tu menyakitkan?

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa lelaki xpandai hargai?

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa lelaki xpenah rindu?

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa makin kita kejar makin dia lari?

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenpa semua benda yg kita nak xsemestinya kita dapat?

nurazima haji mohinadin said...

zack,kenapa bila kita sayang seseorang,kita susah nak lupa dia?
tp dia senang ja lupa kita

nurazima haji mohinadin said...

zack,ada ka lg cinta sejati lam dunia ni? atau yg ada cuma mimpi?kalau ade aku nak cari..
kalau ko jumpe ko bgtaw aku arini
nak cepat2 aku pergi curi

nurazima haji mohinadin said...

zack,andai Allah da takdirkan aku mcm ni
aku terima
assalamualaikum..

iema kamarudin said...

wah..bes giler la..mtak amik ckit ayt 2 ekh..thanxx

alwani diyana said...

ceriter ni sgt kne ngn sy.. n sgt tacing.. pls let me put it in my blog. i'll mentioned that i get it from ur blog ok. harap awk xmarah ye.. tenkiu~

Nur Faziera said...

nk copy n paste ea ??

nurafidah binti abu hassan said...

nak share! nak share!
terima kasih...
sweet gler..

diaripink said...

salam.saya nk guna gambar yg ada ni utk edit bersama lagu ye...nk bt khas utk hubby tersayang....

diaripink said...

tp saya stil akn kekalkan link zackzukhairi.blogspot.com tu dlm pic tu...

yanie said...

sy nk share boleh???rasa mcm sy lak cartoon tu..

zaraa Y. said...

so sweeett.. ! (^^)

NERO said...

zack..aku mau lukis mcm kamu blh .
kartun ni so cute.

Ayie said...

huhu.. ang wat aku ingat kat aweks lama laa.. nyesal clash ngan dia.. skung die dah pakai tudung, makin comey.. arghhh.. tensen daa..

Anonymous said...

boleh sy share dlm fb sy??? sweet sgt~

Nurul Amiza Azmi said...

sangat comell ! suke suke :)

Al_Na said...

b4 ni silent reader je, tp tergerak nak komen sbb entri ni touching n kena sgt2 dgn kisah cinta saya..

p/s: semoga bahagia dgn cik awek yer =)

best !

ainon syafiqah said...

nice blog der... rely2 nice.. :)

Anonymous said...

thanks bro..nk amek cite ni kongsi ngn kwan2... share kt FB ....dedicate to my GF...ehhe nice story...suits with my life...
-muhammad-

erna idzwana said...

nape x update~~ penat menanti entry baru~~ huhuhu

Nazli Nasir said...

best2..sesuai sangat..nk share boleh x?

Aishah Johari said...

zack ta de ker , citer pasal restoran kat sane ?

Anonymous said...

touching...so sweeet........mtk izin nk share yek tuan pye blog?

Anonymous said...

touching...so sweeet........mtk izin nk share yek tuan pye blog?

Anonymous said...

ley amek tuk share x?

-zu-

Miss VL said...

incik zack, nanak share kt fb boleh tak? please..please..please..

Anonymous said...

saya nak share tapi awat xbuley????mmmmmmm=(

Anonymous said...

nk pinjam gambo org yg tadep rambot tuh.....nk buat org untuk kad raye...bole ek...

miss raihan said...

suka la..org nak amek paste kt punya blog ya.tq..daaa

miss raihan said...

suka la..org nak amek paste kt punya blog ya.tq..daaa

ubabe said...

touching gle ;'(

epat said...

best bt0L citer2 nie..
abg zack,nk amik ayat2 sikit lh?best r ayat2 tu...tHnx abg zack...

Anonymous said...

zack..sy share kt fb...comel:)

Syuhada Nazri said...

sweeeeettt sgt..
cute plak tu katon ni..
huhu~~:)<3

MOMOCHAN said...

thumbs up! :)

yon said...

Bro..nk share kat fb...=)

...miSS fAi... said...

huwa..... terharu... so sweet....!!!! cube wat story psl cinta yg xberbalas ke....??? hehehheh

Anonymous said...

huhu..amat menyentuh kalbu..best2!

dynaaa :) said...

150 JUTAAAA ! :D heee , suke lagu tuh :P

MuJE said...

owh, ni la rupanya tokey blog yang aku tengok video kt fb baru ni. aku rasa nila satu² blog paling best dan dengan rasa tulus ikhlas buat aku nak folo. nice job bro!

NURUL NAZIRA said...

nak share kat my blog! nanti kite bagi backlink . TQ :)

tengkunazimah said...

so sweettttt!!!! trbaekkk kowttt!!!!

:::fazlina razali::: said...

sy syg dye gk..tp dye x pnah tau..dan kalo dye tau pun,msti dye x syg sy pon...cdey nye...=(

Me said...

I wonder who this is going towards.
masyaAllah u r good with words..

Anonymous said...

:) sweet.

99 said...

glerr sweet...
glerr terase coz pakwe pna ckp cam ni kat kiterr:D

nad_dd257 said...

wah... sweet2.. aq ske..
sbjk mcm aq chrcter gurl lm katun ni.. he3..

Ain Sha said...

ni best.. epy ending.. nk share yer..

zaii said...

terbaik wok! kisah ni memang terkena tepat atas batang hidung aku..

Anonymous said...

mohon share utk hantar kat 'cik awek'

Anonymous said...

ermmm terharu sgt...good job!!

Anonymous said...

mcm mne nk wat kartun ni ye encik zack?

Anonymous said...

sweeettt glllerrr..
terasa coz pakwe pna ckp cm nih dlu..:D

Unknown said...

bukan suka lagi...tp nak copy leh ye....dah shout kat box abg..tp nak tulis kat sini gak...

cahayacintarabbi a.k.a atenatra said...

izin share..nice sgt2:)

Mrs Azs said...

jz d way u r
thanx

Schafiq Hasyriq said...

brader best lah! xleh stop nk bace post2 bro...dah abes 1, gian nk bace lg 1, pahtu lg 1...pahtu...dan pahtu lg. so, nk mntak share la sket yek post2 n ayat2 power bro nnt ye...tenkiu, peace! =p

Anonymous said...

mohon share bro...

Anonymous said...

nice bro...
em,sy mnta izin nk copy pic ni yer.
tQ..
keep it up :)

Anonymous said...

wonder if still ad lg boy zmn skrg yg
appreciate girl die cmni,,??

Anonymous said...

sukanyeeee...terasa diri ini seperti gadis yang di atas...tapi si dia tetap x sedar saya disisi dia....

Lara said...

suka nyeeeeee suka sangat...terasa dia di atas seperti saya yang kasar ni...tapi awak tetap x sedar yang saya sentiasa di sisi awak selama ni. . . . .wawaaaaaa

Tulus Sweet said...

tak boleh blah..haha!nice

nina said...

pergghhh...., switttz nk mmp0ihhh arrrrrr.... lei dpt diabetes mellitus aku.... hahhahaaha... tbayekkk ar weihhhh.....!!

Kamil Kahar said...

aku suke r entry ni...nk share kt fecbuk...:)

d i e l a said...

suke sgt... :)
sy nak share... :)

~Kirin Selama Perak~ said...

terbaik bro !!!
:D

Anonymous said...

very very verrryyyy sweet... sy sukee.... :))))

Aida Tamrim said...

Dah lama follow, tapi baru sempat nak 'menyelak2' blog ni ..

Suka kata2 yang last tu .. Ooooowwwhhh .. So,so,so touching .... ~_~

theflow said...

bergenang kejap.

Unknown said...

sayang saya lagi kenal kat saya

~feez~ said...

sumpah terharu cita nih...ak nk coppy ayt bwah tuh..

obat jantung koroner said...

lagi-lagi nih sangat seru juga gan...

Wafa Awla said...

hiw3

Zetty Zuharizam said...

haha , sumpah krtun yg ang lukis tuh comel gegila .. suka2 ! btw , nie based on lagu 150 JUTA by FYNN JAMAL kn ??

njhh said...

best sangat :) mintak izin nak share eah, terime kaseh :)

Rodeo said...

kenapa aku baru baca blog kau ea?patut da lama da..btw yg ni mmg tersentuh beb..

Anonymous said...

haha.. watak katun pompuan ni mcm sebijik mcm chaye....hihihi..
klaka plak...hihihi

Anonymous said...

someone bg sy vdeo ni, n crta ni sama sbjik sjbam dgn crta kami, n at last, im cried! tharu, shahdu n shomel sgt:-P

Linda said...

mak aiihh, jiwang romantik ghupenya si zack ni huhu... giler x expect blog owner nih camni..well, saya pon baru sangat join blogging ..aand tahu pasal blog ni pon thru my husband...die sangat suka style penulisan yang sempoi n kelako... baguslaa,keep it up :)

Unknown said...

150juta


gugel2 terjumpa ni :)


comel.

Rabia Sensei said...

Superb! mohon share.

beb, mana menghilang?

Anonymous said...

sweet cm gula2 hahha

«Oldest ‹Older   201 – 304 of 304   Newer› Newest»
Related Posts with Thumbnails