Dua Jiwa

(SoundTrack)


P/s :




I'm like a shadow. I'm always here to accompany you every step of the way. But do you know the difference between a shadow and me? I'd still be here even if there's no light to shine anymore...


********************
Soundtrack : 
Dak Mie - Dua Jiwa

Note:
Please Linkback when sharing my work. Thanks.


585 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 585 of 585   Newer›   Newest»
Jard The Great said...

tahniah sebab sudah bertunang ye dik zack. =)

RoslanKasim said...

Hampir2 nak jadi dlm filem Kuch Kuch Hoi ta hoi .... shah ruth khan dgn Kajol tu ..

Syarifah said...

kisah saya

Nem0 o0h Nem0 said...

aku cuma nk tnya la.ko punya blog ni mmg tulisan kaler kelabu ke? sbb aku xdpt nak bc pun ape yg ko tulis.so leh tak kalo tukar font kaler.pls.pls.. =)

Anonymous said...

zack telah buktikan perkara ni pada cik awek 3 syawal lepas kan.... congrat!

maCy said...

sOoooooooooo sweeeeeeeeeeeeeeeeeet ;D

syahrilhafiz said...

pergh kemas la..
sweett...huhu

s.g.b.b said...

Cerita ni mmg sweet betul.

Kalau trbitkan movie ala ala
macam ni,mesti boxoffice !

Best betul komik strip you
ni all the luck okay (:

vinsher said...

aiyoooo...cute gilakkkk..caya lah lu bro

Broken said...

starting citer.. sma dgn aq.. tp endi ny?? ni epy ending.. tp aq?? sad ending..

Kie-yu said...

sangat tacing
hukhuk!

theblabber. said...

dah 3-4 orang sejes aku tulis pasal blog ni. hmm

Mama Kembar said...

alahai romantik nya! sweet...

Wahidah said...

so shweet....hehehe....

aisyah said...

best citer ni..wat citer len lak..
citer cm cinta 3 segi ke..
laen2 la.
all the best..
cute sgt illustrasi tu

mimi majid :) said...

best. nak share ye ? nak letak di blog i.

WhuUtz said...

terbaikkk :D

tia said...

comel! comel! comel!
geram betul!!

Ciklinn said...

ya allah ciklinn suka giler... comel + cute + tersgt kreatif

cik Liyana said...

hukhukhuk..sanat-sanat beST!! ishh..perut ni sedey plop..hukhukhuk! tapi kan..sometimes perlu mencari timba! kadang-kadang jelah.. kalu timba cari perigi lagi gentle kan! baru nampak macho beb!

Ibnu K said...

Bro,
saya salute awak, tarikh hari ini 119/10/2010, saya dh berderai air mata dek video yang awak buat kreatif betul. Saya akan letak link awk dalm blog saya. Benda baik mcm itu perlu disharekan bersama.. terima kasih zack..

FaMY said...

u read my mind. pinjam ayat last beb.

shuk said...

apsal zackzukhairi dah lama x update

Jannah said...

pinjam ayat last. hehe

sang puteri said...

waaaa comel and super duper sweet :)

ctmiwidad said...

memang cerita2 kat sini best

hans said...

seronok....
sedih pun ada lucu pun ada
bila nak update lagi nih bro?

P/S : Bila Ego Setinggi Langit Memang Akan Jadi Susah Untuk Mengaku Kelemahan Diri

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah!!! bahagianya kalau kita plak mcm tu! hheheheh...

M.F.Hakimi said...

smart r z!

Aisyah AR said...

i love it!!

-ApPLe SoURz- said...

cool!!!ha3...

nana said...

salam..sya amik n post kat fb ek??boleh ek..??^O^

epal92 said...

copy bole.
ni link
http://sharifahsoleha.blogspot.com/2010/10/saye-sentiase-ade-untuk-awk.html

nana said...

beshnyer..bila nk update lg blog..sronok bca blog awk nih..

Razis said...

sangat klasik...tak sangka ada lagi insan berjiwa seni semacam ini.... support lu bro...

Latest Entry Blog Razis "Kereta: Kereta Kelisa Berkelajuan Seperti Evo 10"

Anonymous said...

cute..i nk share this vdeo ek..hehe.

queenlyana said...

tak tau pernah sampai ke tak kat blog ni sebelum ni, tapi kawan-kawan pesan suruh sampai jugak kat sini. Sekarang dah sampai.

Comel.

hahahaha

okey, bye.

orange.shaker said...

sweet....i want 2 be like them...::

Anonymous said...

shitt!!.. update blog la weh..

MyZone~theUn4given said...

best2,,hihihi..mne dapat katun ni??

kyna_wednesday said...

so cute.. :)

Lulu Bella said...

nk like sjuta kali ^^

canda said...

saya suke blog awak,,
salam kenal

Nur said...

owh..so comel....

zmah said...

Simple....santai tapi BEST,TAHNIAH kerana berjaya memikat hati akak dengan cerita ini.

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

cute. LIKE da story ... nk org2 tu. bole???

(: syaz :) said...
This comment has been removed by the author.
(: syaz :) said...

(: Sweetnye :)
>_<

Princess Sya (!) said...

hey,Zack :)
ak nk mntk izin nk copy part 2jiwa nie (!) thank you

meeyaa said...

nice bro . :P

Nur Hidayat said...

boleh tak bagi kebenaran utk ambil ckit part blog awk yakni post ini utk kerja di website ckit aja..

violet VC said...

sweeeeettttttttttttttt bebbbbb ;)

nanie_ppg said...

perjalanan cerita yang ringkas tapi amat bermakna

~ch@wi~ said...

waa..terharu nyer... sob3~~

Ekin_Alia MySara said...

bez..cm ne nk amik ni vidoe ni?

Anonymous said...

zack mmg syok r ko pnye blog..ermm aku nak bg yg lain bc gak..aku ambik blh

6zmi said...

stylo la kartun.. =)

Anonymous said...

zack.ble u nk upload ebtry baru?

Myra Arshad (: said...

sweet sangat :')

siti hajar said...

best der post kali ni..

farhanazafian said...
This comment has been removed by the author.
Siti said...

sweet ah! thumbs up! hehe =)

My MiRa said...

oh sgt tersentuh...termenung kejap bayangkan kalau lah saya di tempat tu....oh moga suatu hari saya bertemu teman sejati...:)

f.A.r.A.h said...

i likes! :DDD

Eyn said...

first tyme singgah..nice! scweet entry! =)

Nurul Hani said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA.

http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Mira Hana said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://mirahanastory.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

gaung said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..tq for the en3
jom..
http://no92a.blogspot.com/2010/11/yessaya-suka-blog-awak-la.html

wafiywary said...

SAYA SUKA blog encik zack

http://wafiyakasiperamah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

p/s: harap x marah. sye cuma nk kembangkan@knalkan blog sye je..

tq

Miss Shizu said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

kisah aku said...

clise..

Anonymous said...

kadang konpius gak mane laki mane pompan..ahahaaha..aq sowg jew kot..xpe la..

Haris Khairuddin said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html


hope ang x marah bg komen lagu ni..aku mmg slalu folo pon blog ang.

F.I.C.K.R.Y said...

我真的很喜欢你的卡通~

可爱极了!!!

Blog bro memang manthop tahap belacan 7 petala arr...
Tak sah kalo sehari tak klik link URL blog R.K ni~

Cepat kasi update laju-laju..

Karang peminat² blog bro buat mogok merajuk pulak hahahaaa...

Ragam Blogger Sengal

Adira Jamal said...

comel la

Zafirah Majdiah said...

Ben Ashaari suruh buat ni... Zafirah hanya mengikut arahan :)

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://superzafirah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

✿....rossa alina....✿ said...

sweetnye..hehehehe.. :)

suhaida awang said...

tumpang lalu Abg Zack...nk beriklan sikit ni..hehe...dapatkan KAD KAWEN MURAH 25sen hanya di http://utusanpengantin.blogspot.com/

Qyrn Dishdush said...

happy ending . suka :)

Leelee said...

ohhhh, manis. :)

Lya Colours said...

so sweet =)

LoVe is CiNta said...

tinge jd merah bc entri ni la...hihihi malu2

^-^мʋиα яαнιмαн ,H∀ƜIH∀ᴚ ∀ᴎ∩Ɯ^-^ said...

Sweet gilerrrrrrr !!
huhu , nak share boley ?

Solly Salihah said...

nice n sweet
:)

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

saya telah mengundi blog kamu....

cinta tak dapat dipisahkan dengan adengan air mata.... eeeemmmm rasanya camtu lah

SuKEJunpyo said...

Comey weii..

.:miz_echa.: said...

best nye...part yang last tu sweet sangat......

bOnda said...

alololo sweeetnye...
lama ilang? gi mane?
*wink

intankuterpilih said...

sgt menyentuh hati...

Cik Mieyrarif said...

alolo comell nye :)

E.M.0.Y said...

suke... i like it.. :)

indah je..

tp yg 'shadow' tu kan mcm dlm cite winter sonata pulak dh.

ape pn, nice art. :)

Nyze The PumpkinBee said...

awak...
awak sweet tau..
eh..silap.. cerita tu sweet...
suke2...*sambil angguk2 kepala*

E.M.0.Y said...

assalamualaikum zack..

sy nk try buat art mcm awk ni tp sy x pndai.. anyway sy mmg minat art. blh kan nk try post art mcm awk ni kt my blog.. :) if jd la.. hehe

My MiRa said...

i like this story!!!!!!!!

mintak2 satu hari jadi kat mira..:)tapi tulah kalau kat dunia reality ni kalau awak2 kita dh ingt si dia suka kat org lain mesti kita dah mengalah kan??then lari dari sidia..sembunyikan diri...so melepas lah si dia...sebabnya kita tak sabar...sabar tu penting dalam mendapatkan cinta sejati..kan??kan???owh terlebih emosi disini...maaf ya kawan2....:)

IeDa_IsHiDa88 said...

best la kartun nie... comey...

Keyn said...

best!follow u :)

cimon said...

best...d rekomen ole GTO baca blog nie...tak sia2 lah baca!!

hehehe(^v^)

I*K*T*I*R*A*F said...

alohhhh alohhhh..

comelnyeeeee :)

SyahmiFikri said...

sumpah nice gila.. sgt terharu koett

Ain Atika Zailani said...

wahhh...sukanya,,,,=)

fyda razak said...

1st time tg0k , "ch0meyl nye kartun dye :)) ngaaa" . lame2 jady sdih plak kart kartun baju pink , huuu~ . but happy ending akhirnya~~
sgt taching :D

akubiomed said...

Sweetnya rasa macam terapung diawan. Resam orang bercinta memang indah berlaku dunia nak terbalik pun tak ambil endah

aqeyLs said...

haha.. nice. nak brush up skill buat vid lagi^^

A~ said...

wah, banyak gila komen kat entry ni. dunno if u will ever finish reading them all, tak tau sampai ke tak kat my msg ni :P
it is a good entry. sangat terharu bila baca. hahahha.. tiada kaitan dgn pengalaman sendiri.

anyways, i thot u were my long lost fren yg hilang di jepun sana. nama sama. btw, nice blog u have here. keep it up. take care & all the best study/kerja/life. :)

Jαnnαhツ said...

comey kartun. good way of expressing feelings. creative! like it. keep it up zackzukhairi.

Anonymous said...

lama x update blog. bosan xde bende nak bace ;(

Anonymous said...

I am curious just what Fabian will do with this?


fitness insurance

Abu Luqman said...

salam ziarah dari Penang

Cik Moon said...

hmm...so sweet.... (^___^)

Anonymous said...

mane menghilang lame x update blog?

sarah said...

lykeee ^^

Miela Tahril said...

Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

Cik Su said...

hehe.. so sweet la..

mimizuzuhaha said...

cumil

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

aZReEn said...

super comel!

tenangsudey said...

nice one bro.. keep it up...

мiмiп gопjепg said...

aww! ^_^

Zetchi Henry said...

hai
salam ziarah!.
suka lah entry ni.
Walaupun baru pertama kali menapak di sini, tapi ia betul2 pengalamn yang tak dapat dilupakan!
Meremang bulu roma saya.
Tahniah atas penulisan yang santai tetapi tetap memberi impak kepada pembaca.
Saya harap saya pun
boleh menulis sesuatu sebaik
apa yang telah kamu catatkan di layar moniter ini.

Fxysche Nas said...

1st time jenguk
dan sgt suke !!!!
='D

♥ fara myra ♥ said...

sweet :)

♥ fara myra ♥ said...

sweet :)

iLa SaHaR said...

so sweet.. tersentuh ati seketika

Ali ridha said...

Habis tu nak tunggu
sampai tua ke.

ZHARIF said...

Romantik sgt....wah...terharu2...

SpaQue said...

wao..good artwork bro.. mesej die pergh so sweet gitu

Hot News Tahniah Malaysia, Terima Kasih Vietnam

CakapBisa said...

aiseh.. npa sekarang baru aku tbaca post nie.. hehehe

ecah said...

diz is so sweet..before ni ada layan gak..mmg kalau sape2 yg frust bercinta tu mmg sesuai la layan blog zack ni..sangat2 layan..thankz sbb kartun2 zack menceriakan hidup sy..kata2 yg sgt mendalam..

blog-tips-kurus said...

kreatif!
cuma 'ujian' itu kena lagi tough..
(he!he! bole komen mcm ni ke bro?)

blog-tips-kurus said...

Anda memang kreatif. Semoga terus cemerlang:)

maCy said...

sweet sangat. rasa nak demam cinta~ haha ;p

Faaein said...

best..

bila nak berkarya lagi?..

Azie Azra said...

aaaaaaaaaaaa.sweeeeeeeet!!wuu wuuu

pickaboo apparels said...

nak mtk share leh??

Amierah Nabillah said...

cutenyaaaaa! :DDDDD

fiza said...

rasa nak nanges je. kalau i macam tuh :)

normiza kadar maidin said...

suka suka suka...

normiza kadar maidin said...

suka suka suka...

aku.mamalia.wanita said...

touching..

diRa said...

comelnye...

zubir othman said...

really nice story......

salam perkenalan
follow me

http://zubir5588.blogspot.com

zubir othman said...

really nice story......

salam perkenalan
follow me

http://zubir5588.blogspot.com

hud aikara said...

omg..so sweetttt..

Henry Zackery said...

kartun zack memang terbaek :)

Cik Cammy Lia said...

wahhhh sweet,comey dan like sgt2... bestnye kalo sy dpt gni hehe

Prof Ique said...

best kisah ni...=)
tapi, kalau la same macam ni lagi best..huuuu

suhaini said...

ol0l0.... cuweetnye~~~

bunga said...

sweetttttt sgt...

Henry Zackery said...

kartun zack sume best :) terbaek :)
Blog Bebas

wan said...

hahah
nk share r

Nurul Shariza Shariffudin said...

cumey2 laa kartun ang..
i like it!!

SHASHA RAFFY said...

ending dy apee :(

aedrina said...

yeayyyy ! da khatam sume cte anda encik zack ! paling besh ble bace cte tentang jepun :)

Suraya said...

luv ur works...cute+romantic gile! wish da someone wud say "i'm like a shadow.....i'd still be hereeven if there's no light to shine anymore" to me....^^...anyway, they r interesting...

.::. revolusichinta .::. said...

suke! so sweet :)

mira_nas said...

excited kot baca... mesti happy ending punya... haha...comel

Hayati Hamzah said...

saya cari lelaki mcm zackzuhairi. wahahaha

ely_cybercute said...

sweetnye..nk share..^ ^

Waida Honey said...

suke...xde ke tmpat nak like kt facebook..huhu

su said...

comelnyer...


~tice su@cikgu su~

Dawa said...

serius sweet gile citer kartun ni. kartun pon cute sgt :)

Ahmad Syazwan said...

sentapppp

nurcahayaku said...

sweet sgt...sy suke..

nina said...

ska... mkin mbsar liver akuuu.....

Hawahashima said...

sweet ar.. i like.....:D

wahyde said...
This comment has been removed by the author.
wahyde said...

sy kidnap yer post yg ni....hehheh

suri skaliskaLa said...

sweeetttt.nk letak kat blog bole ?
ni sy letak your link :)

akuamir said...

best

budaq_gemok said...

so suweeetttt...;)

BeLLe said...

mintak ijin nk copy

jeillabies said...

comel sgt jln cite.....1st time tau psl kewujudan blog nie...hemo3x

dAyAnA. ヅ said...

boley ta nk copy krtun uw .? :D

mizzmeow said...

hukk sebak bc story nih..sob sob..

aReQueDaRkp3nAnG said...

na share P/S tuh..
swEetz~

sara said...

so sweet^^

Anonymous said...

wah awat sweet na

... Wafa Awla ... said...

wow ! tapi aku punya pengakhiran tak macam tu

Pemikir said...

kelakarlah bro...
www.suarapemikir.blogspot.com

Navarrofrxa said...

peh.cite sume pakat sweet. :D

Optical measuring instruments said...

I just love it ….. well i don’t have any doubt about your articles… your articles are awesome… Honestly you are simply the best.Thanks for sharing this with us.
Precision measuring instruments

ღ InTan ღ said...
This comment has been removed by the author.
ღ InTan ღ said...

Macam mana eh nak buat? comel laa :-)

jaka said...

makasih gan infonya dan salam sukses

tejo said...

terimakasih bos tentang infonya dan semoga bermanfaat

«Oldest ‹Older   401 – 585 of 585   Newer› Newest»
Related Posts with Thumbnails