Kisah dongeng kita...

soundtrack :




p/s : 

I wonder why just when I learned to wait, it was when you never came. I wonder why just when I learned to laugh, it was when you made me cry. And I wonder why just when I’ve learned to love you, it was when you said goodbye.



61 comments:

landaxsuparman said...

otak ko zack.. buat cite jiwang sedih pepagi puasa ni.. !

eira said...

mohon untuk share plzzz....

- yuszieka - said...

ermmm. same dgn kisah sy yg terjadi skang nie. ssh sgt nak rasa bahagia. bila bahagia skit jek, ade dugaan lain yg datang. :'(

Mohamad Zulfadzli said...

Harap bersabar bro,kite manusia hanya mampu merancang n Allah yg menentukan..
Kalo dh tertulis si dia itu milik kita,pasti akan tetap jadi milik kita, cuma kita xtau bile masa itu akan dtg..
redha dgn takdir,same2 kita perbaiki diri kita,mane tau ade yg lbeh baik utk kau bro zack..

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

sabar.. mungkin nanti ada yg lebih baik... :)

Mohamad Syafie Samsir said...

Yakkk...dia mai da hahaha

Diya Hanun said...

hmmm..sedihnye..:'(

Wai Nei said...

Oh zack whyyyyyyyyyy!!!!!!

Nurul Nabillah said...

Awat ang ni... Mat jiwa-jiwa sangat...

ayeen.jamil said...

ohh man!!! awesome lah pulak.. haha jgn nanes!!

Twinkling Star said...

interesting doodle^^

nazzoro said...

babak cerita aku baru sampai pertengahan . hukss .jarak memisahkan kami berdua :( . kehkeh

Cik MaR said...

mungkin ada yang lebih baik untuk kte. Insha Allah.

Shiqin Sunshine said...

cuba utk mengahdam... urmm

selamat berpuasa =D

Anonymous said...

Awal-awal sama mcm kisah sy. Alhamdulillah still together walaupun berjauhan sikit. :)

Anonymous said...

Langit x slalu cerah.. laut x slalu tenang.. bgitu jga hati mnusia.. utk ape mmilih drita.. masih ad yg mmerlukan awk... akn ad yg lbih baik Allah captakn utk awk .. doa byk².. xperlu sedih lau khilangn org yg x thu menghargai....

Mar Mansor said...

opssss..alkisah..

muja said...

hang ni tak de kejer lain, nak buat cek sedeyh je,, dah la hampir sama dengan kisah cek,, uwaaaa!!!!!

Cik Fie said...

Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim , SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan baru sahaja berlangsung !! Jemput join !! Syarat segmen simple sangat2 !! Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam . Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah :)
http://www.cikfie.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

comelnyaaa.. hurmmmm sayu pun ada baca doodle ni.. :3

sweet life said...

sabar.. live must go on.. ...^^...

Anonymous said...

mungkin.. ada seseorang yg rindukan watak utama dlm kisah ni, lebih daripada kerinduan watak tu sendiri terhadap si dia yg telah pergi.. :)

Anonymous said...

Same goes with me too.. Jalan cerita, skripnya.. semua sama sampai penamat. Lumrah alam.

farhanim akmal said...

seriously saya tengah alami apa yg zack tulis ni....hanya doa sebagai pengiring utk dia...mohon share ye.. :')

aqeyLs said...

haha. :D. Kelaka la plak.

Anonymous said...

Sedihnya... Sy menangis..kenapa takdir xselalu bersama kita :'( - alia

ct cucubi said...

Slps hujan terus insyaAllah ada pelangi yg menyinar... so no regret for everything.. sbb... stp pengalaman mjdkan kite lbh matang.. Allah know better than us.. ;-)

LadyZuriatiZK said...

nice one bro. suke bace u punyer blog. keep it up.. *thumbs up*

Anonymous said...

Sebbtu Allah suruh bercinta lps khwin. Klo before khwin kn, pth hti...:p...

~ Cik Azz ~ said...

Muda lagi.. Banyak lagi yang perlu diutamakan selain daripada cinta semata-mata...

Moga berjaya menahan godaan di bulan Ramadhan ini ya.. :)

Abdullah Fairuz said...

Ini cerita sebenar kau kan zack.? Kantoi da..

cheekychubbycutegirl said...

Laupun ifnir x pernah alami peristiwa cmni, tpi bce entry ni buat ifnir sedih..huuu

cheekychubbycutegirl said...

Bercinta lps kwen bess

Keough White said...

batal posa aku baca post ni

ohchentaku said...

jgn pernah rasa kseorangan saat diuji pelbagai dugaan..kerna ade insan lain yg juga sdg hadapi ujian yg sama mcm yg awk alami. .keep.calm.

Nur Auni said...

hmmm...sedey..sedang terjadi..tp msh leh di selamatkn..

Rain said...

sedihnya zack.. aku pun tgh lalui bnda yg sama... T.T

nisa said...

encik zack...nk mintak izin share bleh? best ceritanya. sbijik kena dgn diri sdiri >.<

misluvcoklat said...

sedih kot.
:'(

Kamil Kahar said...

nice zack...macam kene je ngan diri aku...

FiQa said...

:'(
touching ooo di pagi hari. sobsss..
btw, welcome back!
keep strong-

IZAHAR™ AZIZAN said...

sedih lak.. tp aku klakar lak tgok picture yg tulis "keserasian", bnda apakah itu di atas kepala prempuan itu??? = ="

Aku Penghibur said...

aduhh touching bro

YaNg AyEsHa said...

sedihnye...huhu

Aimi Syafiqah said...

jiwang tak menahan bro :')

Filzah Azzahra said...

alahai comel .

wajihah said...

sama dgn kisah cinta sy.. hmm

Anonymous said...

wey.. ni macam kisah aku je.. girl tu macam ape aku yg lalui skrg.. huu sedey plak, bile yg lelaki tu rase macam ni.. tp mmg betul ayat2 ko tu.. sebijik cam ape yg pkwe aku prnah ckp kejujuran dan kesetiaan sgt penting dlm hubungan..aku anggap jodoh kami tiada..

Suspek Utama said...

'Seandainya merindui awak satu derita, saya pilih derita..'

dah macam lagu Derita Merindu-Ahli Fiqir plak.. :)

usupower said...

tp dlm cter 2 c baju ijau smpat merasa bahagia ngan c baju pink kan even seketika.so bersyukurlah dgn nikmat bahagia yg Allah beri walau sekejap,nak buek camno, Allah know the best for His servant.tp biase la,berkata itu lebih mudah dr mereka yg merasa kan2..wallahua'lam..salam ramadhan n jom audit diri to be the better person! :)

J.Syazwana said...

zack,

aku baru sampai tahap yang nak berjauhan demi masa depan. tapi aku yang kene pindah. bf aku tak bagi sebab die tak percaya hubungan jarak jauh ni. sampai satu tahap die nak hold plan wedding kitorang.

aku?

tak tau nak buat ape. seyes dalam dilema.

Deeyaudeen Sabri said...

Terkadang ni je caranya..
Allah knows best ! Chill la bro ! ;)

P.s : ada manik manik kat mata time baca ni. :')

Anonymous said...

sabar zack..biarkan dyer pergi..coz ade pelangi yang akan dtg..

Anonymous said...

Sama apa yang berlaku kat aku..difikirkan balik itulah takdir..Kesukaan Tuhan mendahului kesukaan kita..Kene belajar redha walaupun pahit dan sakit..Dia Maha mengetahui apa yang terbaik untuk kita dan mengetahui masa depan kan..and yes cinta tak semestinya memiliki, ia satu pengorbanan diri untuk yang dicintai..mungkin pasangan yang ditetapkan olehNya terbaik untuk dia.. -Hamba Kudus-

mya fathira tyrex said...

Share please ;)

hOney n' cLOver said...

erm, apakah??? o.O tetibe terasa geleman jadi jiwang nih..eheks

Almy Amyra said...

salam abg zack . ade citer nak share . contact me on FB if u're interested .. and i hope u r .. :)
https://www.facebook.com/syedshahrul.sj

haney said...

lebih kurang "cerita" aku -_-

cik Nurul said...

Encik Zack, saya mohon share ye karya yg best ni, tq

fatin ahmad said...

Its all depends on your niat :)

fadzel zakaria said...

situasi ni sama dengan aku rasa sekarang...tapi harap mental aku kuat...tumpang promote zack, jemput jenguk ye kawan2 http://atromen-atromen.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails